Scheepstransmissie te koop - Gosea Marine (2024)

Boot Transmissie

Boot Transmissieverwijst naar apparaten tussen de hoofd motor en het assysteem, zoals koppelingen, koppelingen, reductiekasten, vloeistofkoppelingen, enz.

Het scheepstransmissieapparaat is het gehele apparaat dat stroom van de hoofdleiding overbrengt motor naar de propeller.

Zeeuitrusting is een geweldig ding. Het is gekoppeld aan al het koppel dat een grote diesel- of gasmotor kan overbrengen op de roterende schroefas, dus het moet als een tank worden gebouwd.

Bovendien werd de maritieme transmissie tijdens zijn levensduur onderworpen aan tienduizenden verschuivingen van neutraal naar gemonteerd, en kon deze achteruit draaien, dus moest deze met klokachtige precisie worden gebouwd. Gecombineerd met de nieuwste elektrohydraulische computeraandrijftechnologie. De hoogwaardige uitrusting van een schipper is een van de meest geavanceerde uitrusting die hij bezit.

Natuurlijk moeten versnellingsbakken van boten gedijen in het stoombad met hoge temperatuur en zoutcorrosie van de machinekamer.

Onze maritieme transmissie te koop

Wat is de transmissie van een schip?

Naast het overbrengen van vermogen kan de apparatuur die het vermogen van de hoofdmotor naar de propeller overbrengt ook vertragen en schokken opvangen. Met behulp van de maritieme transmissieapparatuur kan de boot ook de draairichting van de propeller veranderen. Er zijn kleine verschillen in transmissieapparatuur vanwege de typen hoofdmotoren. Over het algemeen bestaat het uit een verloopstuk, een koppeling, een koppeling, een druklager en een scheepsas.

Naast dieselmotoren met een laag toerental hebben hoofdmotoren voor schepen relatief hoge snelheden, met name stoomturbines en gasturbines, die duizenden omwentelingen per minuut of zelfs meer kunnen bereiken. Het rendement van de schroef neemt af als het toerental te hoog is (een scheepsschroef draait meestal zo'n 100 tot 200 omwentelingen per minuut). Hierdoor is de scheepstransmissie niet alleen een transmissieprobleem, maar ook een vertragings- en koppelingsprobleem.

Scheepstransmissieapparaten omvatten directe transmissie, tandwieloverbrenging, elektrische transmissie, hydraulische transmissie, verstelbare propeller transmissie en aansluiting.

Scheepstransmissie te koop - Gosea Marine (5)

Ons voordeel van de scheepsmotorversnellingsbak

1. Motivatie is onze expertise op het gebied van aandrijfsysteemtechnologie. Onze bootversnellingsbakken zijn hoogwaardige, betrouwbare apparaten die zijn ontworpen om de beste prestaties te leveren. Als u uw boot een nieuwe motor wilt geven, kunt u uw nieuwe motor uitrusten met een scheepsversnellingsbak.
Geniet van de betrouwbaarheid van de nieuwe scheepsversnellingsbak. Als onderdeel van onze applicatie-engineering kunnen wij u helpen de juiste keuze te maken als u besluit over te stappen naar een ander product.

2. Wij bieden maritieme transmissies en besturingen voor re-power-projecten. Neem contact op met de persoon die het nieuwe onderdeel heeft gemaakt als u het wilt vervangen in plaats van opnieuw opbouwen. Vervangingsonderdelen worden volgens dezelfde hoge normen geproduceerd en worden gedekt door een fabrieksgarantie. Een grote voorraad betekent minder tijd besteden aan het zoeken naar onderdelen, wat betekent minder tijd op de werf en meer tijd op het water.

3. Om het renovatieproject te ondersteunen hebben we verkoop- en serviceorganisaties. Gosea Marine beschikt over goed opgeleid personeel met uitgebreide kennis van de maritieme industrie. Tijdens het herbevoorradingsproces kunnen wij voor elke stap advies en contactinformatie verstrekken.

4. Met relaties met alle motor-OEM's bieden we keuzevrijheid voor uw Repower. In de meeste gevallen,Gosea Marinescheepstransmissie kan worden ontworpen en geïmplementeerd zodat deze bij vrijwel elke motorfabrikant past, zodat de versnellingsbak, overbrengingsverhouding en configuratie aan vrijwel elke motor kunnen worden aangepast.

Menu

Directe offerte online

Beste vriend, u kunt uw dringende behoefte online indienen, onze medewerkers zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Raadpleeg bij vragen tijdig onze klantenservice via online chat of telefoon. Bedankt voor uw online aanvraag.

[86] 0411-8683 8503

beschikbaar van 00:00 - 23:59 uur

Bijvoorbeeld:Zaal A306, Gebouw #12, Qijiang Road, Ganjingzi

E-mail: sales_58@goseamarine.com

Scheepstransmissie te koop - Gosea Marine (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tyson Zemlak

Last Updated:

Views: 5882

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tyson Zemlak

Birthday: 1992-03-17

Address: Apt. 662 96191 Quigley Dam, Kubview, MA 42013

Phone: +441678032891

Job: Community-Services Orchestrator

Hobby: Coffee roasting, Calligraphy, Metalworking, Fashion, Vehicle restoration, Shopping, Photography

Introduction: My name is Tyson Zemlak, I am a excited, light, sparkling, super, open, fair, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.