Pokemon Elite Trainer Boxes (2024)

25 products

Showing 1 - 24 of 25 products

Showing 1 - 24 of 25 products

Weergave
Sorteer op

Bekijk

Pokémon - Paldean Fates - Elite Trainer Box

Sale price€39,95

In Stock

Pokemon - Astral Radiance - Elite Trainer Box

Sale priceFrom €32,95

Uitverkocht

Pokemon GO - Elite Trainer Box

Sale priceFrom €42,95

Uitverkocht

Pokemon - Brilliant Stars - Elite Trainer Box

Sale priceFrom €36,95

Uitverkocht

Pokemon - Lost Origin - Elite Trainer Box

Sale priceFrom €34,95

Uitverkocht

Pokemon - Crown Zenith - Elite Trainer Box

Sale priceFrom €49,95

Uitverkocht

Bespaar €6,00

Pokemon - Fusion Strike - Elite Trainer Box

Sale priceFrom €33,95 Regular price€39,95

Uitverkocht

Bespaar €23,00

Pokemon - Shining Fates - Elite Trainer Box

Sale priceFrom €56,95 Regular price€79,95

Uitverkocht

Bespaar €6,00

Pokemon - Obsidian Flames - Elite Trainer Box

Sale price€38,95 Regular price€44,95

Uitverkocht

Pokemon - Paldea Evolved - Elite Trainer Box

Sale price€39,95

Uitverkocht

Bespaar €10,00

Pokemon - Darkness Ablaze - Elite Trainer Box

Sale priceFrom €39,95 Regular price€49,95

Uitverkocht

Pokemon - Chilling Reign - Elite Trainer Box - Ice Rider Calyrex

Sale priceFrom €46,95

Uitverkocht

Pokemon - Vivid Voltage - Elite Trainer Box

Sale price€49,95

Uitverkocht

Pokemon - Chilling Reign - Elite Trainer Box - Shadow Rider Calyrex

Sale priceFrom €46,95

Uitverkocht

Bespaar €5,00

Pokemon - Champion's Path - Elite Trainer Box

Sale price€79,95 Regular price€84,95

Uitverkocht

Bespaar €12,00

Pokemon - Cosmic Eclipse - Elite Trainer Box

Sale price€37,95 Regular price€49,95

Uitverkocht

Pokemon - Hidden Fates - Elite Trainer Box

Sale price€129,95

Uitverkocht

Bespaar €15,00

Pokemon - Battle Styles - Elite Trainer Box - Urshifu Rapid Strike

Sale price€39,95 Regular price€54,95

Uitverkocht

Bespaar €15,00

Pokemon - Battle Styles - Elite Trainer Box - Urshifu Single Strike

Sale price€39,95 Regular price€54,95

Uitverkocht

Pokemon - Evolving Skies - Elite Trainer Box - Sylveon/Espeon/Glaceon/Vaporeon

Sale price€64,95

Uitverkocht

Pokemon - Evolving Skies - Elite Trainer Box - Leafeon/Umbreon/Jolteon/Flareon

Sale price€64,95

Uitverkocht

Pokemon - Celebrations - 25th Anniversary - Elite Trainer Box

Sale price€79,95

Uitverkocht

Sale price€42,95

Uitverkocht

12

Page 1 / 2

Volgende

Pokemon Elite Trainer Box

Ben je klaar om je onder te dompelen in de wereld van Elite Trainer Boxes en te leren hoe je de perfecte Pokémon TCG Elite Trainer Box voor je verzameling kunt kiezen?

Op deze pagina zullen we je begeleiden bij de complexiteiten van de opties voor Pokemon kaart Elite Trainer Box, waarbij we hun inhoud, rol in het ruilkaartspel en de factoren om te overwegen bij het kiezen van de perfecte box verkennen. We zullen ook de top 5 moderne Elite Trainer Boxes onthullen en tips delen voor het kopen van jouw ideale Pokémon Elite Trainer Box met vertrouwen.

Korte samenvatting

  • Pokemon Elite Trainer Boxes bieden een uitgebreide TCG-ervaring voor zowel verzamelaars als spelers.
  • Overweeg de populariteit van de set, het thema en ontwerp, het budget en de beschikbaarheid bij het selecteren van de beste Pokemon Elite Trainer Box om te kopen.
  • Kies voor een betrouwbare verkoper zoals Pokeflip om ervoor te zorgen dat je een authentiek product ontvangt en lees onze tips voor het kopen van de perfecte Elite Trainer Box voor jou.

Kennismaking met Pokemon Elite Trainer Boxes

Pokemon Elite Trainer Boxes, zoals dePokemon Kaarten

Bovendien zijn elite trainer-boxen, zoals deBrilliant Stars Elite Trainer BoxCryptocurrencies hebben een geschiedenis van waardestijging laten zien, waardoor ze een aantrekkelijke investering zijn voor verzamelaars.

Wat zit er in een Pokemon Elite Trainer Box?

Een typische Pokémon-kaart Elite Trainer Box, zoals dePaldea Evolved Elite Trainer Boxbevat een reeks items die zowel verzamelaars als spelers aanspreken. Deze items variëren van booster packs en sleeves tot dobbelstenen en munten, allemaal netjes verpakt in een stijlvolle verzamelaarsdoos. Bijvoorbeeld, deEvolving Skies Elite Trainer BoxMet een adviesprijs van €50 biedt een mix van Pokemon kaarten en andere accessoires die elke fan van de franchise zeker zullen verrassen.

De belangrijkste aantrekkingskracht van elite trainer boxen ligt in het feit dat ze zeer gewilde promotiekaarten bevatten, zoals de glanzendeCharizardGX. Andere dozen, zoals de Elite Trainer Box van Shining Legends, vallen op door hun unieke ontwerpelementen, zoals de met Ho-Oh versierde sleeves.

Elke Pokemon Elite Trainer Box bestaat uit de volgende elementen:

  • 8 tot 10 booster packs
  • 1 unieke promotiekaart specifiek voor de release
  • 65 hoezen om je kaarten te beschermen
  • Een regelboek over het Pokemon Trading Card Game
  • Een spelersgids met tips over de Pokemon TCG
  • 45 energiekaarten die je nodig hebt om aan te vallen in de Pokemon TCG
  • Dobbelstenen
  • Eén muntje omdraaien
  • Een opbergdoos die je kunt gebruiken voor je kaarten
  • Een online codekaart voor het online Pokemon TCG-spel

De rol van Elite Trainer Boxes in de Pokemon TCG

Elite trainer boxes, zoals deFusion Strike Elite Trainer BoxIn de Pokemon TCG-ervaring spelen Elite Trainer Boxen een belangrijke rol, zowel voor verzamelaars als spelers. Bij het kiezen van een Pokemon TCG Elite Trainer Box kan men een mix verwachten van waardevolle kaarten, sleeves, dobbelstenen en een munt, die allemaal bijdragen aan de algehele gameplay-ervaring.

Er zijn verschillende soorten elite trainer-boxen beschikbaar, elk met een uniek thema en ontwerp.Celebrations Elite Trainer Boxis een speciale jubileumvieringsdoos met een opmerkelijk ontwerp om het 25th Anniversary van de franchise te vieren. Elk Elite Trainer Box-ontwerp is afgestemd op verschillende voorkeuren, waardoor het essentieel is om degene te kiezen die het beste aansluit bij je interesses en verzameldoelen.

Hoe kies je de beste Pokemon Elite Trainer Box

Het kiezen van de beste Pokemon Elite Trainer Box kan een ontmoedigende taak zijn, gezien het brede scala aan opties dat beschikbaar is. Het kan echter worden vereenvoudigd door rekening te houden met een paar belangrijke factoren, zoals setontwerp, budget en setinhoud.

Als u setontwerpen evalueert, overweeg dan opties die u aanspreken, zoals Scarlet & Violet, Shining Fates, Silver Tempest of Vivid Voltage. Wat betreft het budget, kunnen meer kosteneffectieve alternatieven zoals de Fusion Strike Elite Trainer Box het overwegen waard zijn als u op zoek bent naar een betaalbaardere optie.

Lastly, overweeg de set inhoud die is inbegrepen in de doos, aangezien sommige sets zoals Brilliant Stars vaak de voorkeur hebben van zowel spelers als verzamelaars.

Overwegingen bij het kiezen van een Elite Trainer Box

Om een geïnformeerde beslissing te nemen bij het selecteren van een Elite Trainer Box, is het cruciaal om factoren zoals set populariteit, thema en ontwerp, en budget te overwegen. Elke factor speelt een essentiële rol bij het bepalen van de algehele waarde en wenselijkheid van de box, en beïnvloedt uiteindelijk uw tevredenheid met uw aankoop.

Het populariteitsniveau is een belangrijke factor om rekening mee te houden bij het selecteren van een Elite Trainer Box. Als een Pokémon-release of set erg populair is, neigt de prijs van zijn Elite Trainer Box te stijgen.

Stel Populariteit en Kaartwaarde in

De populariteit van een set en de waarde van de kaarten kunnen aanzienlijk van invloed zijn op de wenselijkheid van een Elite Trainer Box. Exclusieve kaarten die in deze dozen zijn opgenomen, hebben vaak aanzienlijke verzamelwaarde, en de populariteit van de set kan de vraag en potentiële toekomstige waarde van deze kaarten verder beïnvloeden.

Als zodanig is het essentieel om onderzoek te doen naar de populariteit van de set en de waarde van de kaarten voordat je een Elite Trainer Box selecteert om ervoor te zorgen dat je een verstandige investering doet en een box kiest die aansluit bij je verzamelingsdoelen.

Thema en Ontwerp

Het thema en ontwerp zijn cruciale overwegingen, omdat ze tegemoet komen aan verschillende voorkeuren en interesses. Het ontwerp van de doos verbetert de algehele ervaring en aantrekkingskracht van het product, terwijl het thema de Elite Trainer Box aantrekkelijker en esthetisch aantrekkelijker kan maken voor liefhebbers van de Pokemon TCG.

Voorbeeld: de Paldea Evolved, Crown Zenith, Celebrations, Evolving Skies en Vivid Voltage Elite Trainer Boxes tonen allemaal verschillende thema's en ontwerpen die aansluiten bij verschillende smaken en verzamelingsdoelen. Door zorgvuldig het thema en ontwerp van een box te overwegen, ben je beter in staat om een Elite Trainer Box te kiezen die echt bij je past.

Budget en Beschikbaarheid

Budget en beschikbaarheid spelen een belangrijke rol bij het kiezen van de perfecte Elite Trainer Box voor je verzameling. DeLost Origin Elite Trainer BoxEen budgetvriendelijke optie die alle componenten van een typische Elite Trainer Box bevat tegen een van de meest concurrerende prijzen.

Aan de andere kant zijn er ook elite trainer boxes, zoals deElite Trainer BoxKaarten zoals deze zijn duurder vanwege hun populariteit en de aanwezigheid van gewilde kaarten zoalsCharizardDaarom is het cruciaal om rekening te houden met je budget en de beschikbaarheid van de doos bij het nemen van je beslissing.

Top 5 Moderne Elite Trainer Boxes

Laten we zonder verdere omhaal duiken in de top 5 moderne elite trainer-boxen die zijn uitgebracht en de harten hebben veroverd van Pokemon TCG-liefhebbers over de hele wereld.

Paldea Evolved

Pokemon Elite Trainer Boxes (44)

De Paldea Evolved Elite Trainer Box is een doos die negenPaldea Evolvedbooster packs en een full-art foil promokaart met Pikachu. Deze doos biedt een unieke en spannende unboxing-ervaring, met de kans om zeldzame en waardevolle kaarten uit de Paldea Evolved set te trekken.

Met de toevoeging van de Booster Packs en promo kaart, bevat de Paldea Evolved Elite Trainer Box ook alle benodigde accessoires voor het spelen van de Pokemon TCG, waardoor het een ideale keuze is voor zowel verzamelaars als spelers.

Crown Zenith

Pokemon Elite Trainer Boxes (45)

DeCrown Zenith Elite Trainer Boxis een speciale editie doos die 10 booster packs bevat van deCrown ZenithDe uitbreiding bevat een geëtste folie promotiekaart met Lucario VSTAR, 65 kaarthoezen, dobbelstenen en andere accessoires. De doos wordt gepresenteerd in een stevige verzamelaarsdoos en heeft een opvallend ontwerp dat aantrekkelijk is voor fans van de Pokemon TCG.

De Crown Zenith Elite Trainer Box biedt een fantastische unboxing ervaring, met de mogelijkheid om waardevolle kaarten uit de Crown Zenith set te trekken. Zijn unieke ontwerp en inhoud maken het een opvallende keuze voor verzamelaars en spelers.

Celebrations

Pokemon Elite Trainer Boxes (46)

De Celebrations Elite Trainer Box is een speciale editie die het 25th Anniversary van Pokémon viert. Deze box bevat 10 specialeCelebrationsPokémon booster packs, een speciale foliekaart met Greninja, en andere items zoals kaarthoezen en 5 normale booster packs.

De Celebrations Elite Trainer Box is een uitstekende manier voor verzamelaars om dit mijlpaalmoment te vieren en waardevolle kaarten aan hun collectie toe te voegen. Het unieke ontwerp en de inhoud van deze box maken het een aantrekkelijke toevoeging aan de verzameling van elke Pokemon TCG-liefhebber.

Evolving Skies

Pokemon Elite Trainer Boxes (47)

De populaire Evolving Skies Elite Trainer Box toont de iconische Eeveelutions. De box heeft twee ontwerpen. Het eerste ontwerp bestaat uit Leafeon, Umbreon, Jolteon en Flareon. Het tweede toont Sylveon, Espeon, Glaceon en Vaporeon. Elke box bevat 8Evolving SkiesBooster Packs

De Elite Trainer Box van Evolving Skies biedt een fantastische unboxing-ervaring voor fans van de Eeveelutions, met de kans om zeldzame en waardevolle kaarten uit de Evolving Skies set te trekken. De unieke ontwerpen zijn afgestemd op verschillende smaken, waardoor het een must-have is voor elke Pokemon TCG-verzamelaar.

Vivid Voltage

Pokemon Elite Trainer Boxes (48)

HetVivid Voltage Elite Trainer BoxDe set bevat 8 Vivid Voltage booster packs, dobbelstenen, markers, sleeves en meer, allemaal gepresenteerd in een stevige verzamelbox met daarop Gigantamax Pikachu. De levendige rode achtergrond en opvallend ontwerp maken deze Elite Trainer Box een visueel aantrekkelijke toevoeging aan elke verzameling.

Met de mogelijkheid om waardevolle kaarten te trekken uit deVivid VoltageDeze Elite Trainer Box is niet alleen een opmerkelijke toevoeging aan elke verzameling, maar biedt ook een spannende unboxing-ervaring voor zowel verzamelaars als spelers.

Tips voor het kopen van Pokemon Elite Trainer Boxes

Het kopen van elite trainer boxes kan een spannende maar ook overweldigende taak zijn, vooral voor degenen die nieuw zijn in de Pokemon TCG. Om u te helpen een geïnformeerde beslissing te nemen en mogelijke valkuilen te vermijden, hebben we een lijst samengesteld met tips voor het kopen van Pokemon elite trainer boxes.

Eerst moet je rekening houden met de kosten van de doos. Elite trainer dozen kunnen variëren van €35 tot €100.

Vertrouwde retailers en online marktplaatsen

Als je elite trainer boxes koopt, is het essentieel om te kopen bij betrouwbare retailers zoals Pokeflip en online marktplaatsen om ervoor te zorgen dat je echte producten krijgt en geen vervalsingen of frauduleuze items.

Door bij ons te kopen, kunt u met een gerust hart weten dat u authentieke producten ontvangt en volop kunt genieten van de uitpakervaring zonder zorgen.

Het timen van uw aankoop

De timing van uw Elite Trainer Box-aankoop kan aanzienlijk van invloed zijn op de waarde en beschikbaarheid van de box. Het wordt over het algemeen aanbevolen om Elite Trainer Boxes te verkrijgen bij hun eerste release, aangezien ze op dat moment waarschijnlijk het meest waardevol en toegankelijk zijn.

Bovendien kan het onderzoeken van de set en potentiële waarde van de doos voordat je een aankoop doet, je helpen om te bepalen wanneer het de beste tijd is om het product te kopen dat het beste aansluit bij je verzamelingsdoelen en voorkeuren.

Samenvatting

Tot slot bieden Pokemon-kaart elite trainer-boxen een spannende en waardevolle kans voor zowel verzamelaars als spelers van de Pokemon TCG. Door de inhoud, rol en factoren te begrijpen die een rol spelen bij het kiezen van een doos, kunt u een weloverwogen beslissing nemen die aansluit bij uw verzamelingsdoelen en voorkeuren.

Van doorgewinterde verzamelaars tot nieuwkomers in de wereld van Pokemon kaarten, Elite Trainer Boxen bieden een spannende unboxing ervaring, de kans om waardevolle kaarten te trekken, en de mogelijkheid om je onder te dompelen in de geliefde wereld van Pokemon. Dus waarom begin je vandaag niet aan je eigen Elite Trainer Box avontuur?

Veelgestelde vragen

Is een Pokemon Elite Trainer Box het waard?

Elite trainer boxes bieden enorme waarde en plezier, ze zijn aantrekkelijk voor zowel TCG-spelers, verzamelaars als casual hobbyisten. Ze bevatten exclusieve promoties en worden altijd uitgebracht samen met nieuwe sets, waardoor ze een ideaal Pokemon-product zijn.

Deze dozen zijn een geweldige manier om het meeste uit je Pokemon-ervaring te halen. Ze worden geleverd met een verscheidenheid aan kaarten, waaronder zeldzame en krachtige kaarten, evenals een selectie van booster packs. Ze zijn zeker de moeite waard!

Zullen elite trainer boxes in waarde stijgen?

Het is waarschijnlijk dat de waarde van Pokémon-kaart elite trainer-boxen in de loop van de tijd zal blijven stijgen, vanwege hun schaarste en vraag.

Bovendien, zolang de set nog in druk is, zal het gemakkelijker zijn om ETB's te verkrijgen tegen hun oorspronkelijke prijs. Zodra de set uit de druk is, is het waarschijnlijk dat de prijs aanzienlijk zal stijgen.

Wat zit er in een Elite Trainer Box?

Elke Elite Trainer Box bestaat uit de volgende elementen:

  • 8 tot 10 Booster Packs
  • 1 unieke promotiekaart specifiek voor de release
  • 65 hoezen om je kaarten te beschermen
  • Een regelboek over het Pokemon Trading Card Game
  • Een spelersgids met tips over de Pokemon TCG
  • 45 energiekaarten die je nodig hebt om aan te vallen in de Pokemon TCG
  • Dobbelstenen
  • Eén muntje omdraaien
  • Een opbergdoos die je kunt gebruiken voor je kaarten
  • Een online codekaart voor het online Pokemon TCG-spel

Nee, zijn elite trainer boxes de moeite waard voor beginners?

Ja, elite trainer boxes zijn een uitstekende manier voor beginners om te beginnen met het Pokemon Trading Card Game. Ze bevatten een verscheidenheid aan kaarten, waaronder zeldzame kaarten, en kunnen een gunstige manier zijn om snel een verzameling op te bouwen.

Geïnteresseerd in het kopen van eenPokemon booster box,blisteroftinWe hebben er veel op voorraad!

Onlangs bekeken

Pokemon Elite Trainer Boxes (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nathanael Baumbach

Last Updated:

Views: 5626

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nathanael Baumbach

Birthday: 1998-12-02

Address: Apt. 829 751 Glover View, West Orlando, IN 22436

Phone: +901025288581

Job: Internal IT Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Motor sports, Flying, Skiing, Hooping, Lego building, Ice skating

Introduction: My name is Nathanael Baumbach, I am a fantastic, nice, victorious, brave, healthy, cute, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.