Bedrijfsoverzicht | HTC Nederland (2024)

Bedrijfsoverzicht | HTC Nederland (1)

HTC brengt genialiteit tot leven door toonaangevende innovatie op het gebied van smartphones en ervaringsdesign. Vanuit onze startvisie die een computer in de handpalm van onze klanten brengt, leiden we de evolutie van palm-pc naar smartphone.


De zoektocht naar genialiteit staat aan de basis van alles wat we doen. Hieruit komen ons toonaangevend design en mobiele ervaringen voort die consumenten wereldwijd laten zien wat vooruitgang is. Bij HTC staat de zoektocht naar genialiteit voor de impuls om te creëren, en het onbekende te ontdekken met een niet aflatende toewijding om innovatief ontwerp tot leven te brengen. Dit stimuleert ons elke dag om nieuwe manieren te bedenken waarop de wereld van onze consumenten en hun activiteiten kan worden verbonden met nooit eerder vertoonde mogelijkheden.

Een oneindige nieuwsgierigheid ____

Bij HTC gaan we waar anderen nooit aan gedacht hebben. Het doorbreken van barrières en de introductie van nieuwe concepten maken een groot onderdeel uit van onze geschiedenis, waardoor HTC een synoniem is geworden voor innovatie, de bewerkstelliging van doorbraken en het ontwerpen van de toekomst van menselijke communicatie, terwijl we door blijven gaan met de ontdekking van nieuwe productgebieden.

Ongekende vastberadenheid ____

Een sterk karakter vormt onze kern. Een bekroonde visie vereist het nemen van risico en het ter discussie stellen van conventies. Vanaf het allereerste begin vormt vastberadenheid de kern van onze creatieve geest. Ook vandaag de dag zetten we onze zoektocht voort, vanuit het geloof dat de meest geniale ideeën tijdelijke erkenning overstijgen: ze beïnvloeden gedrag, geven levens vorm en inspireren nieuwe denkwijzen.

Een verfijnde aanpak ____

Wij hanteren een hogere standaard voor onze ideeën en producten. Daarom zijn bij onze ontwerpen prestaties belangrijker dan populariteit – en dit is onze partners ook opgevallen. Andere leiders binnen de industrie wenden zich tot ons, omdat ze begrijpen dat we geweldige producten maken, oog voor design hebben en goed over constructie nadenken, wat erkend wordt door zowel andere bedrijven in de sector als klanten.

Echte impact ____

Wij geloven dat het altijd het doel van technologie is geweest om de mensheid samen te brengen en moeilijke uitdagingen te trotseren en te overwinnen. Daarom ontwerpen we altijd onze technologie om werkelijke impact te genereren – om een hoger, menselijk doel te dienen waar ieder mens van kan profiteren.

Een hoger doel ____

HTC gebruikt een bredere aanpak om de maatschappij te dienen en het leven beter te maken. Wij geloven dat we meer verschil kunnen maken door verder te kijken dan het onmiddellijke, door mensen de mogelijkheid te geven het verschil te maken, en door de manier waarop we dingen doen te verbeteren.

Begin 2014 lanceerden we HTC Power To Give™. Door alle beschikbare rekenkracht die beschikbaar is via de vingertoppen van smartphonegebruikers te combineren en deze te verbinden met internationale onderzoeksprojecten en -instituten, creërt Power To Give™een van de grootste supercomputers ter wereld. Zo worden onderzoek en milieuprojecten ondersteunt, en wordt er meegeholpen aan de uitvinding van oplossingen voor ziekten als kanker en Alzheimer.

Onze sterke punten op het gebied van design beperken zich niet tot de creatie van geweldig uitziende hardware. Onze standaarden strekken zich ook uit tot het productieproces. Daarom horen onze fabrieken tot de meest milieuvriendelijke fabrieken ter wereld, en zetten onze kantoren wereldwijd de standaard op het gebied van energie-efficiëntie.

We hebben ook onze milieu-initiatieven uitgebreid om de gehele klantervaring vorm te geven. Onze productverpakking is 100% afbreekbaar, en de HTC One (M7) was de eerste smartphone ter wereld die is gebouwd volgens de internationale specificaties voor volledige voetafdruk- en levenscyclusbeoordelingen. Dat is een innovatie waar we trots op zijn.

Bij HTC doen we allemaal deze dingen, wetende dat we altijd creëren voor de toekomst. Daarom realiseren we dat het tot leven brengen van de toekomst uiteindelijk in de handen van de jeugd ligt. Via het HTC Fonds en ons zomerkamp voor families geven we humanitaire en sociale steun aan mensen in nood en ondersteunen we daarnaast het onderwijs in en ontwikkeling van een sterk karakter en besef van sociale waarden onder de jeugd. Wij geloven dat de toekomst voor iedereen is. Daarom streven we ernaar elk kind de mogelijkheid te geven om onderdeel uit te maken van de volgende generatie van leiders en visionairen.

Toekomstdoelen ____

Dit evolutionaire pad is onderdeel van een veel grotere reis die we in de toekomst willen maken. Terwijl we nieuwe categorieën betreden met de Re camera en andere aanstaande producten, is het belangrijk te onthouden wat ons heeft gebracht waar we nu zijn, en waarom we doen wat we doen. De zoektocht naar genialiteit is de leidende filosofie die HTC, van onze mensen tot onze producten en onze initiatieven voor het milieu en de gemeenschap, heeft gevormd en zal blijven vormen als wereldwijde organisatie.

Erkenningen en prestaties ____

Onze nieuwsgierigheid heeft zijn vruchten afgeworpen en talloze prestigieuze sector- en mediaprijzen opgeleverd, waaronder:

2014

  • ‘Best Smartphone’ voor de HTC One – GSMA Global Mobile Awards
  • ‘Gold Product Design’ voor de HTC One (M7) – iF Design Award
  • ‘Phone of the Year’ voor HTC One (M8) – T3 Gadget Awards 2014
  • ‘World’s Best Phone’ voor de HTC One (M8) ‘ – TechRadar
  • ‘Best Phone on the Market’ voor de HTC One (M8) – Business Insider
  • ‘Best European Advanced Smartphone’ – European Imaging and Sound Association
  • ‘Best Android Phone’ voor de HTC One (M8) – T3
  • ‘Best Windows Phone’ voor de HTC One (M8) voor Windows – Laptop Magazine
  • ‘Gold Medal in Design and Innovation’ voor de HTC Dot View phone case – Computex d&i
  • ‘Best Phone’ voor de HTC Desire 816 – TechRadar MWC Awards
  • ‘Editor’s Choice’ voor de HTC Desire 816 – PC Mag
  • ‘Best in Show’ voor de HTC Desire 816 – Know Your Mobile MWC Awards
  • ‘Gold Product Award’ voor de HTC Re camera – Spark Award

2013

  • 'The Best Phone in the World’ voor de HTC One – MSN UK
  • ‘#1 Most Innovative Smartphone of 2013’ voor de HTC One – Business Inside
  • ‘Hottest Phone of 2013’ voor de HTC One – Mobile Industry Awards
  • ‘Phone of the Year’, ‘Gadget of the Year’ en ‘Design Award’ – T3 Gadget Awards
  • ‘Best in Show at MWC’ voor de HTC One – TechRadar
  • ‘Best of Mobile World Congress 2013’ voor de HTC One – Mobile Geeks
  • ‘Best New Mobile Device at MWC’ – GSMA Global Mobile Awards
  • Pro Experience Design’ voor de HTC Zoe & Video Highlights – Spark Awards
  • ‘Readers’ Choice: Best Smartphone of 2013’ voor de HTC One – Android And Me
  • ‘People’s Choice, First Place’ 39 aaneengesloten weken lang, voor de HTC One – PhoneDog Media
  • ‘Editor’s Choice’ voor de HTC One – AnandTech, Hot Hardware, TechnoBuffalo, Mashable, Gotta Be Mobile en veel meer
  • ‘Smartphone of the Year’ voor de HTC One – Mobile Choice Awards; Trusted Reviews; Pocket-Lint; MSN Tech Awards; Corriere.it; Mobility Magazine en veel meer.
Bedrijfsoverzicht | HTC Nederland (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Carmelo Roob

Last Updated:

Views: 6249

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carmelo Roob

Birthday: 1995-01-09

Address: Apt. 915 481 Sipes Cliff, New Gonzalobury, CO 80176

Phone: +6773780339780

Job: Sales Executive

Hobby: Gaming, Jogging, Rugby, Video gaming, Handball, Ice skating, Web surfing

Introduction: My name is Carmelo Roob, I am a modern, handsome, delightful, comfortable, attractive, vast, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.